tisdag, januari 20, 2009

Världens kanske sämsta film

I går började Kalle och jag skriva på vår serie. Det gick ganska bra. Eller sådär faktiskt. Vi bestämde oss därför att gå till det lokala snabbköpet för att hyra en film. Vi behövde göra något annat. Att vara kreativ tar på krafterna.

Vi hyrde filmen Doomsday. Rhona Mitra från Nip/Tuck spelar huvudrollen. Under hela 10 minuter såg filmen bra ut. Men det höll inte hela vägen, skulle man kunna säga. Det visade sig att Doomsday var en riktigt skitfilm. Kanske den sämsta som gjorts. Fast så dålig kanske den inte var ändå. I filmhistorien finns trots allt en och annan kalkon. Men urusel var den i alla fall. Filmen: Virus slår ut stora delar av norra England och Skottland. Korruption. Postpunk. Skrål. Riddare. Ånglok. Bentley. Mad Max fast jättedålig. Och slutet, ett stort frågetecken. Hur går det till när en film som Doomsday blir till? Det är en gåta vi aldrig kan få något svar på.

Men Kalle och jag hade roligt ändå. Man har ganska kul när man ser dåliga filmer. Ibland roligare än när man ser roliga filmer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kolla denna video, den är så snygg och originell!


http://www.youtube.com/watch?v=uyfAXJsKzOM&fmt=18