tisdag, september 09, 2008

Det bara är så

Paul Weller är äkta. Tråkig. Snark. Det är helt begripligt att Style Council aldrig slog. Wham är ett så mycket bättre band.

Popartister i vita badbyxor iförda wayfarers är roligare än snedlugg och svarta jeans. Det bara är så.

Se själv:

Wham, Club Tropicana går inte att lägga in. Se video HÄR.

Style Council, Walls come tumbling down.

4 kommentarer:

Erik Berg sa...

Jag tycker att the modfather är något helt annat. Om Wham är ett bättre band kan man spekulera i, på sin höjd, särskilt när det visar sig att George gör ganska bra musik utan dem.

Kanske finns lösningen där?

The Jam var ju ett bätre band and Style Council.

Men är George Michael bättre än Wham?

Det handlar ju, uppenbart, om att vara bäst.
Som Joe McEnroe sa: kommer man tvåa kan man lika jävla gärna komma sist.

E

Rikard Ekholm sa...

Jag blandar ju ihop päron och äpplen. Blandar Wham, Weller och Style Council. Poängen är att Weller är så himla bra att han blir tråkig. Spelar ingen roll om det är som soloartist eller i SC. Han är bara bra, jag menar tråkig.

Weller dåvarande flickvän körade i Wham och han hatade dem. Jag tror det har att göra med vita badbyxor. Mer det än att Weller envisades med att ha stickade bomullströjor och snedlugg.

Erik Berg sa...

Det är näst intill omöjligt att vara snygg, bra och rolig samtidigt. Welller valde uppenbarligen ganska tidigt i karriären vad han tyckte verkade intressant att framstå som.

Men sådana killar är aldrig roliga, det finns något djupt brittiskt eller anglofilt i den där posén, usch säger man och sätter på The Bitterest Pill och tycker att bättre arrangemang finns inte.

Rikard Ekholm sa...

Bitterest Pill på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=hD7MV9JzGxE