lördag, maj 28, 2005

Norsk blogg-blogg.

Den norske konstkritikern Leif Magne Tangen har en bloggkunstkritikk.no där han bl. a. har publicerat en intressant lista på konstbloggar. Bloggen är en fortsättning på en artikel om bloggar med syftet att kartlägga konstbloggandet.

3 kommentarer:

LarsNilsson sa...

När jag skummar igenom konstblog-listan på Kunstkritikk slår det mig att det skulle vara coolt om ni skrev på engelska på SARTS. Jag önskat t ex att den tyska bloggen KUNST-BLOG var på engelska så att man kunde läsa där ibland. Kan tänka mig att många från andra delar av världen är nyfikna på vad som händer i Stockholm och Sverige. Inte minst när NU har lagt ner (och på NU-E sajten är "news" uppdaterad senast 18/10/2004).

Men det är klart att det är ganska mycket jobbigare att skriva på engelska och det blir kanske inte lika skarpt. En annan nackdel är att det säkert skulle bli blir färre kommentarer (i alla fall från svenskar).

Karl sa...

Vi har pratat om att skriva både på engelska och svenska men det har inte blivit aktuellt. Detta delvis p g a tidsbrist men också för att vi inte riktigt vet hur många som faktiskt skulle använda det. Men vi tänker på det och det är ju alltid något!

Aucunny sa...

SARTS är härmed inbjudna att delta i en bokstafett.
http://cafeexpose.blogspot.com/2005/05/bcker.html